ponedjeljak, 13. travnja 2020.

SLOŽI ME BRŽE HLADI ME DUŽE

Posted by recepti on travnja 13, 2020 | No comments

 

Sastojci

  • Glazura
  • 200g čokolade za kuhanje
  • malo mlijeka
  • 2-3 čajne kašike šećera u prahu
  • 5-6 kašika ulja 
  •  

    Priprema

    1. 1.
      Na dno tepsije složiti piškote namočene u mlijeko.
    2. 2.
      Od pola litra mlijeka uzeti malo pa razmutiti oba pudinga, a ostatak mlijeka zavriti sa 10 kašika šećera. Kad provri ubaciti nasjeckane jagode i pustiti da baci 2-3 ključa, skloniti sa vatre, uliti puding, vratiti na vatru i kuhati dok se dobro ne zgusne. Ohladiti i preliti preko piškota.
    3. 3.
      Vrhnje umutiti sa šlag-fixom i 50g šećera ( ili više ako volite slađe ) i premazati preko pink-fila.
    4. 4.
      Sastojke za glazuru otopiti i preliti kolač.
    5. 5.
      Dobro ohladiti!

0 komentari:

Objavi komentar