Posted by recepti on travnja 06, 2020 | No comments
- 1 solja bulgura
- 1 manji nar ili 1/2 velikog
- 2-3kom stapki celera(ovisno o velicini)
- 1 saku oraha ili propzenih ljesnjaka(ili mjesano o zelji)
- saku rukole
- 2 s.k maslinovog ulja
- 1-2 k. bijelog aceta ili sok od pola limuna
-
Priprema
1. Bulgur skuhati prema omjeru 1:2.Ocjediti i dodati ostale sastojke.
Nar ocistiti i ispuciti zrnca. Celer nasjeckati na snite.Orahe nasjeckati ukoliko koristite varijantu bez rukole.
Za varijantu sa rukolom idu peceni ljesnjaci mada mozete dodati oboje.
-
2.
Tako je po receptu a vi stavite ako zelite i jedno i drugo ili jedno sta vam pase..
Ja sam stavila oboje.
Maslinovo ulje, bijeli aceto ili limunov sok malo izmjesati i preliti preko salate. -
3.
Ukoliko pravite varijantu bez rikule mozete dodati malo sjeckane mente ili persuna po zelji
-
3.
Ukoliko pravite varijantu bez rikule mozete dodati malo sjeckane mente ili persuna po zelji
-
3.
-
2.
0 komentari:
Objavi komentar